sampeyan sing ngombe

KESEHATAN DAN KECANTIKAN

KINDHERB nggatekake kombinasi teknologi lan teknologi, lan permintaan pasar njamin manawa produk kasebut nduweni konten teknologi sing dhuwur lan penerapan sing jembar, lan penting banget kanggo perlindungan lingkungan lan efisiensi sing dhuwur. Saiki, produk perusahaan wis dingerteni dening perusahaan domestik lan manca.

sopo awake dhewe

Hangzhou Kindherb Biotechnology Co., Ltd.

  • banner

KINDHERB minangka perusahaan teknologi tinggi sing khusus kanggo ngembangake ekstrak tanduran. Wiwit saiki kita wis duwe pengalaman luwih saka 8 taun. Kita duwe komitmen kanggo pangembangan lan pangembangan obat-obatan herbal tradisional Tiongkok, kanthi basis bahan baku GAP sing ketat, anaging produksi GMP lan sertifikasi mutu ISO9001 / Kosher / FDA / QS, lan akeh sing misuwur ing panganan, produk kesehatan, obat-obatan lan kosmetik industri lan jagad. Perusahaan nggawe hubungan kerjasama strategis strategis jangka panjang.