Babagan Kita

KINDHERB minangka perusahaan teknologi tinggi sing khusus kanggo ngembangake ekstrak tanduran. Wiwit saiki kita wis duwe pengalaman luwih saka 8 taun. Kita duwe komitmen kanggo pangembangan lan pangembangan obat-obatan herbal tradisional Tiongkok, kanthi basis bahan baku GAP sing ketat, anaging produksi GMP lan sertifikasi mutu ISO9001 / Kosher / FDA / QS, lan akeh sing misuwur ing panganan, produk kesehatan, obat-obatan lan kosmetik industri lan jagad. Perusahaan nggawe hubungan kerjasama strategis strategis jangka panjang.

KINDHERB kantor dununge ing Hangzhou, provinsi Zhejiang. Kita ahli ing produksi lan pemasaran ekstrak Rhodiola rosea, ekstrak Ginseng, ekstrak Maca, lan ekstrak Coleus forskolii. Resveratrol, ekstrak aristata Berberis, ekstrak manggis lan bahan alami liyane lan ekstrak kemurnian dhuwur saka bahan fungsine tanduran lan ekstrak standar.

KINDHERB nggatekake kombinasi teknologi lan teknologi, lan permintaan pasar njamin manawa produk kasebut nduweni konten teknologi sing dhuwur lan penerapan sing jembar, lan penting banget kanggo perlindungan lingkungan lan efisiensi sing dhuwur. Saiki, produk perusahaan wis dingerteni dening perusahaan domestik lan manca.

FAKTOR KAMI

Pabrik Kindherb sing dununge ing Xian, provinsi Shanxi, kita profesional ngasilake lan ngasilake ekstrak kemurnian ramuan empon-empon lan jamu luwih saka 8 taun. kabeh produk kualifikasi dening seri ISO, Kosher, lan HALAL.

KONTRAOL KUALTI

Liwat praktik manajemen mutu sing kepungkur, Nutripure nggawe praktik manajemen mutu, nggawe sistem manajemen mutu kabeh, kayata sistem manajemen mutu ISO9001: 2015 lan sertifikasi HACCP. Departemen QC ngawasi lan ngatur, ngontrol bahan baku, produk menengah, kualitas produk rampung miturut standar manajemen mutu SMP, standar teknis kualitas STP, standar kerja mutu SOP.

WAREHOUSE

Kita duwe gudang panyimpenan ekstrak tanduran sing khusus, tetep resik, adhem, ventilasi lan ora ana ambune. Kanthi tegas ngetrapake lan ngetutake peraturan industri yen kabeh wadhah kemasan kudu tetep garing, resik, ora ana bau lan digawe saka bahan sing sehat. Kabeh kemasan dibungkus film pelindung khusus, padhet, disegel, lembab, bisa nglindhungi kualitas.