Ekstrak Bilberry

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

1. Jeneng produk: Ekstrak Bilberry

2. Spesifikasi: Anthocyanidin 1% -25% (UV), 4: 1 10: 1 20: 1

3. Katon: Wêdakakêna ungu abang

4. Bagéan sing digunakake: Woh

5. Kelas: Bahan panganan

6. Jeneng Latin: Vaccinium myrtillus L.

7. Detail Packing: 25kg / drum, 1kg / bag

(Bobot net 25kg, bobot reged 28kg; Dikemas ing karton-drum kanthi rong kantong plastik ing jero; Ukuran Drum: dhuwure 510mm, diameter 350mm)

(Bobot bersih 1kg / Bag, bobot reged 1,2kg, dikemas ing tas foil aluminium; Outer: karton kertas; Batin: lapisan dobel)

8. MOQ: 1kg / 25kg

9. Wektu pimpinan: Kanggo dirembugake

10. Kemampuan dhukungan: 5000kg saben wulan.

Katrangan

Powder Extract Bilberry ngemot sawetara vitamin C, vitamin A lan vitamin E. Kabeh vitamin kasebut bisa digunakake minangka anti-oksidan sing kuat, sing mbatesi cedera mediasi bebas radikal ing awak. Senyawa fitokimia ing blueberry mbantu nyingkirake radikal bebas sing diasilake oksigen saka awak, lan kanthi mangkono, nglindhungi awak manungsa saka kanker, penuaan, penyakit degeneratif, lan infeksi.

Fungsi utama

1. Powder Bilberry (Anthocyanidin) bisa Nyegah penyakit kardiovaskular;

2. Powder Bilberry (Anthocyanidin) bisa ngilangi radikal bebas, antioksidan, lan anti-tuwa;

3. Powder Bilberry (Anthocyanidin) bisa ngobati peradangan alus ing membran lendhut ing tutuk lan tenggorokan;

4. Bedak Bilberry Powder (Anthocyanidin) kanggo diare, enteritis, urethritis, cystitis lan epidemi reum virosis, kanthi tumindak antiflogistik lan bakterisida.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan