Koenzim Q10

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

1. Jeneng produk: Coenzyme Q10

2. Spesifikasi: 10% -98%

3. Katon: Bubuk Kuning Jingga

4. Detail Packing: 25kg / drum, 1kg / bag

(Bobot net 25kg, bobot reged 28kg; Dikemas ing karton-drum kanthi rong kantong plastik ing jero; Ukuran Drum: dhuwure 510mm, diameter 350mm)

(Bobot bersih 1kg / Bag, bobot reged 1,2kg, dikemas ing tas foil aluminium; Outer: karton kertas; Batin: lapisan dobel)

5. MOQ: 1kg / 25kg

6. Wektu pimpinan: Kanggo dirembug

7. Kemampuan dhukungan: 5000kg saben wulan.

Katrangan

Coenzyme Q10 (uga dikenal minangka ubidecarenone, CoQ10 lan Vitamin Q) yaiku 1, 4-benzoquinone, sing duwe peranan penting kanggo ngasilake energi lan ningkatake vitalitas. Iki minangka komponen rantai transportasi elektron ing mitokondria lan melu ambegan sel aerobik. Mula, organ kasebut kanthi sarat energi paling dhuwur kayata jantung lan ati duwe konsentrasi CoQ10 paling dhuwur.

Fungsi utama

1. Anti-tuwa: Fungsi kekebalan awak sing saya tuwa yaiku asil saka radikal bebas lan reaksi radikal bebas, koenzim Q10 minangka antioksidan sing kuat dhewe utawa kombinasi karo Vitamin B6 (piridoksin) kanthi kombinasi nyegah radikal bebas lan reseptor sel ing kekebalan. diferensiasi sel lan kegiatan mikrotubule sistem modifikasi sing ana gandhengane, nguatake sistem kekebalan awak, nundha penuaan.

2. Anti-lemes sindrom lemes lemes lan kronis (CFS): Awak sing nambah kekebalan non-spesifik, mula nuduhake efek anti-lemes, sel koenzim Q10 kanggo njaga kahanan kesehatan sing apik, mula awak kebak semangat, energi, otak akeh.

3. Kaendahan: Panganggone koenzim Q10 jangka panjang kanggo nyegah kulit lan cahya tuwa kanggo nyuda kisut ing mripat, amarga koenzim Q10 bisa nembus lapisan oksidasi kulit saka foton suda ing tokoferol bisa miwiti pitulung fosforilasi tirosin tartamtu kinase kanggo nyegah karusakan oksidatif kanggo DNA, nyegah iradiasi UV saka ekspresi kolagenase fibroblast dermal manungsa, nglindhungi kulit saka ciloko, duwe antioksidan sing signifikan, efek anti-tuwa.

4. koenzim Q10 kanggo perawatan adjuvan kanggo penyakit klinis ing ngisor iki: Penyakit kardiovaskular, kayata: miokarditis virus, kekurangan jantung kronis. Hepatitis, kayata: hepatitis virus, nekrosis hati subakut, hepatitis aktif kronis. Perawatan kanker lengkap: bisa nyuda radiasi lan kemoterapi nyebabake sawetara efek samping.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan