Ekstrak teh ijo

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

1. Jeneng produk: Ekstrak teh ijo

2. Spesifikasi:

     10% -98% polifenol dening UV

     10% -80% catechin dening HPLC

     10-95% EGCG dening HPLC

     10% -98% L-theanine dening HPLC

3. Katon: Werna coklat kuning utawa bubuk putih putih

4. Bagéan sing digunakake: Godhong

5. Kelas: Bahan panganan

6. Jeneng Latin: Camellia sinensis O. Ktze.

7. Detail Packing: 25kg / drum, 1kg / bag

(Bobot net 25kg, bobot reged 28kg; Dikemas ing karton-drum kanthi rong kantong plastik ing jero; Ukuran Drum: dhuwure 510mm, diameter 350mm)

(Bobot bersih 1kg / Bag, bobot reged 1,2kg, dikemas ing tas foil aluminium; Outer: karton kertas; Batin: lapisan dobel)

8. MOQ: 1kg / 25kg

9. Wektu pimpinan: Kanggo dirembugake

10. Kemampuan dhukungan: 5000kg saben wulan.

Kaelokan Teh Hijau

Apa ana panganan utawa ombenan liyane sing dilaporake duwe manfaate kesehatan kaya teh ijo? Wong Tionghoa wis ngerti babagan mupangat obat tèh ijo wiwit jaman kuna, nggunakake obat-obatan kanggo ngobati kabeh wiwit lara sirah nganti depresi. Ing bukune Green Tea: Rahasia Alami kanggo Urip sing Sehat, Nadine Taylor negesake yen teh ijo wis digunakake minangka obat ing China paling ora 4.000 taun.

Saiki, riset ilmiah ing Asia lan sisih kulon nyedhiyakake bukti angel kanggo mupangat kesehatan sing wis ana gandhengane karo ngombe teh ijo. Contone, ing taun 1994 Jurnal Institut Kanker Nasional nerbitake asil panelitian epidemiologis sing nuduhake yen ngombe teh ijo nyuda resiko kanker esofagus ing pria lan wanita Tiongkok udakara suwidak sewidak persen. Peneliti Universitas Purdue bubar nyimpulake yen senyawa teh ijo nyandhet tuwuhing sel kanker. Ana uga riset sing nuduhake manawa ngombe teh ijo nyuda tingkat kolesterol total, uga nambah rasio kolesterol apik (HDL) dadi kolesterol ala (LDL).

Kanggo ringkesan, mung sawetara kahanan medis sing ngombe teh ijo dianggep migunani

1. Nyegah Kanker

2. Perlindhungan Cardio; pencegahan aterosklerosis

3. Nyegah bosok untu lan penyakit permen karet

4. Perlindhungan

5. Agregasi anti-trombosit kanggo nyegah pembekuan getih

6. Dandan fungsi ginjel

7. Proteksi lan restorasi sistem kekebalan awak

8. Pencegah patogen infeksi

9. Kanggo mbantu pencernaan lan panggunaan karbohidrat

10. Antioksidan seluler lan jaringan 

Informasi Ringkesan

Teh wis ditanduri pirang-pirang atus taun, wiwit ing India lan China. Saiki, teh minangka omben-omben sing paling akeh dikonsumsi ing donya, mung nomer loro kanggo banyu. Atusan yuta wong ngombe teh, lan panliten nuduhake yen teh ijo (Camellia sinesis) khususe duwe akeh mupangat kesehatan.

Ana telung jinis tèh utama - ijo, ireng, lan oolong. Bedane yaiku cara ngolah teh. Teh ijo digawe saka godhong tanpa ragi lan kacarita ngemot antioksidan kuat paling dhuwur sing diarani polifenol. Antioksidan minangka zat sing nglawan radikal bebas - senyawa sing ngrusak ing awak sing ngganti sel, ngrusak DNA, lan malah nyebabake mati sel. Akeh ilmuwan percaya manawa radikal bebas nyumbang kanggo proses penuaan uga pangembangan sawetara masalah kesehatan, kalebu kanker lan penyakit jantung. Antioksidan kayata polifenol ing teh ijo bisa netralake radikal bebas lan bisa nyuda utawa malah bisa nyegah sawetara karusakan sing disebabake.

Ing pangobatan tradhisional Tiongkok lan India, praktisi nggunakake teh ijo minangka stimulan, diuretik (kanggo nyingkirake cairan cairan awak), sawijining astringen (kanggo ngontrol pendarahan lan mbantu ngobati lara), lan kanggo ningkatake kesehatan jantung. Panganggone tradisional teh ijo liyane yaiku ngobati gas, ngatur suhu awak lan gula getih, ningkatake pencernaan, lan ningkatake proses mental.

Teh ijo wis ditliti kanthi akeh ing eksperimen manungsa, kewan, lan laboratorium. 

Aterosklerosis

Panaliten klinis sing ndeleng populasi masarakat nuduhake manawa sifat antioksidan teh ijo bisa mbantu nyegah aterosklerosis, utamane penyakit arteri koroner. Panliten adhedhasar populasi minangka panliten sing ngetutake klompok masarakat sajrone wektu utawa pasinaon sing mbandhingake klompok wong sing urip ing budaya sing beda utawa kanthi pola makan sing beda.

Peneliti ora yakin sebabe teh ijo nyuda risiko penyakit jantung kanthi nyuda tingkat kolesterol lan trigliserida. Panliten nuduhake yen teh ireng duwe efek sing padha. Kasunyatane, peneliti ngramal yen tingkat serangan jantung mudhun 11% kanthi konsumsi 3 cangkir teh saben dina.

Lamaran

Minuman farmasi & fungsional & larut banyu & produk kesehatan minangka kapsul utawa pil 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan