Ekstrak Kelp

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

1. Jeneng produk: Ekstrak Kelp

2. Katon: Wêdakakêna ijo

3. Bagéan sing digunakake: Woh

4. Kelas: Bahan panganan

5. Jeneng Latin: Actinidia chinensis

6. Detail Packing: 25kg / drum, 1kg / bag

(Bobot net 25kg, bobot reged 28kg; Dikemas ing karton-drum kanthi rong kantong plastik ing jero; Ukuran Drum: dhuwure 510mm, diameter 350mm)

(Bobot bersih 1kg / Bag, bobot reged 1,2kg, dikemas ing tas foil aluminium; Outer: karton kertas; Batin: lapisan dobel)

7. MOQ: 1kg / 25kg

8. Wektu utama: Kanggo dirembug

9. Kemampuan dhukungan: 5000kg saben wulan.

Katrangan

Miturut riset lan analisis medis modern, buah kiwi ngemot gula, asam amino kaya protein, 12 jinis protease, vitamin B1, C, karoten, kalsium, fosfor, zat besi, sodium, kalium, magnesium, klorin, pigmen lan komponen liyane.

Kandhungan vitamin C iku kaping lima nganti enem tikel jeruk sing padha. Ing taun-taun pungkasan, dilaporake yen buah kiwi bisa mblokir komponen aktif karsinogen - sintesis nitrosamin, kanthi tingkat pamblokiran 98%, lan duwe efek nyandhet sel kanker. Mula, buah kiwi minangka buah kelas kapisan kanggo menehi nutrisi lan penguatan. Kajaba iku, cabang, godhong, oyot, rotan minangka obat Cina sing apik banget.

Fungsi utama

1. Woh Kiwi bisa ngilangi bobote.

2. Kiwifruit nguatake sistem kekebalan awak.

3. Woh Kiwi bisa nyegah kanker.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan