Ekstrak Mulberry

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

1. Jeneng produk: Ekstrak Mulberry

2. Spesifikasi: 1-25% Anthocyanins (UV), 4: 1,10: 1 20: 1

3. Katon: Wêdakakêna ungu abang

4. Bagéan sing digunakake: Woh

5. Kelas: Bahan panganan

6. Jeneng Latin: Taxillus Chinensis (DC.) Danser.

7. Detail Packing: 25kg / drum, 1kg / bag

(Bobot net 25kg, bobot reged 28kg; Dikemas ing karton-drum kanthi rong kantong plastik ing jero; Ukuran Drum: dhuwure 510mm, diameter 350mm)

(Bobot bersih 1kg / Bag, bobot reged 1,2kg, dikemas ing tas foil aluminium; Outer: karton kertas; Batin: lapisan dobel)

8. MOQ: 1kg / 25kg

9. Wektu pimpinan: Kanggo dirembugake

10. Kemampuan dhukungan: 5000kg saben wulan.

Katrangan

Mulberry minangka woh-wohan manis lan gantung saka genus wit-witan godhong sing tuwuh ing macem-macem wilayah sing sedheng ing saindenging jagad. Panginten bisa uga asale saka Tiongkok, mula wis nyebar ing saindenging jagad lan dipuji kanthi rasa unik, uga komposisi nutrisi sing apik banget lan ora biasa kanggo woh wohan beri. Kasunyatane, umume jinis sing ditemokake ing macem-macem jagad dianggep "asli" saka wilayah kasebut, amarga nyebar banget. Jeneng ilmiah mulberry beda-beda gumantung karo spesies sing sampeyan deleng, nanging jinis sing paling umum yaiku Morus australis lan Morus nigra, nanging uga ana puluhan varietas sing enak liyane. Ing babagan tampilan, woh wohan beri cepet banget nalika isih enom, nanging mbaka sithik alon-alon amarga warnane ganti putih utawa ijo dadi jambon utawa abang, lan pungkasane tetep ing kain wungu tuwa utawa ireng uga. 

Fungsi utama

1. Nyegah degenerasi lan katarak macular.

2. Sugih karo sifat antioksidan.

3. Bantuan kanggo nyegah kanker.

4. Ningkatake sistem kekebalan awak.

5. Nambah kesehatan pencernaan.

6. Ningkatake kesehatan jantung lan metabolisme.

7. Nyuda cacat saka cacat lan bintik-bintik umur.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan