Segmentasi Pasar Ekstrak Herbal ing Detil Saka 2025

“Ringkesan Pasar Ekstrak Herbal 2021 - 2025

Iki nyebabake sawetara pangowahan ing Laporan iki uga nyakup pengaruh COVID-19 ing pasar global.

Teknologi sing tuwuh ing Pasar Ekstrak Herbal uga digambarake ing laporan riset iki. Ekstrak herbal didhasarake jamu minangka bahan baku sing sesuai karo kebutuhan lemah sing diekstrak, liwat proses ekstraksi fisik lan kimia lan proses pamisahan, kanggo ngarahake lan konsentrasi ramuan ing siji utawa macem-macem bahan aktif, tanpa ngganti struktur bahan aktif lan tatanan produk.
Kanggo pangembangan, thistle susu lan palmetto susu wis ana ing dhaptar suplemen lan obat-obatan sing populer suwene wis pirang-pirang taun. Sajrone pirang-pirang taun kepungkur, pangembangan cepet wis disakseni ing pasar palem saw lan susu thistle, nalika mbesuk. Kita saranake supaya tuwuhing loro pasar iki isih ana ing proses, nanging kanthi luwih cepet. Produksi kastanye jaran tuwuh kanthi merata sajrone taun-taun sabanjure, amarga kurang perhatian masarakat marang fungsi kastanye jaran. Yen dibandhingake, pygeum luwih populer tinimbang telung produk ing ndhuwur. Nanging, sumber bahan baku sing langka ngalangi pangembangan ekstrak pygeum. Sejatine, pangembangan pygeum saingan karo thistle susu lan weruh palmetto ing taun-taun iki.

Kanggo pasar, Eropa minangka pasar ekstrak herbal paling gedhe, banjur Amerika Serikat. Saben taun, akeh tanduran herbal lan ekstrak herbal diimpor menyang Eropa lan Amerika Serikat, kanggo memenuhi permintaan suplemen herbal lan obat-obatan ing wilayah kasebut. Amarga pygeum mung diprodhuksi ing Afrika, Eropa lan China ngasilake pygeum impor saka Afrika, lan menehi ekstrak pygeum menyang pasar Euorpe lan Amerika Serikat; saw palmetto umume ditanam ing Amerika Serikat, uga umume dikonsumsi ing Amerika Serikat; Eropa minangka pasar ekstrak thistle susu sing paling gedhe, sing diikuti karo Amerika Serikat; Uga, Eropa minangka basis produksi paling gedhe lan pasar kastanye jaran.

Kanggo pabrik, pasar ekstrak herbal cukup konsentrasi: Martin Bauer minangka pemain utama pasar ekstrak herbal global, kanthi atusan produk kanggo gawe marem pasar ing Eropa lan Amerika Utara. Pemain utama liyane kayata Indena, Euromed lan Naturex uga melu penting ing lapangan iki. Perlu dielingake manawa pabrikan China duwe peran penting ing pasar ekstrak herbal, ngekspor produk menyang pasar Eropa lan Amerika Utara. Pemain China sing misuwur yaiku Farmasi TY, Bidang Alami lan Xi'an Herbking.
Kanggo dagang, bisnis impor lan ekspor ekstrak herbal asring banget. Wiwit pabrikan Eropa ngasilake bagean utama produk global, perusahaan Eropa ngekspor akeh produk menyang Amerika Utara lan Australia. China uga eksportir ekstrak herbal sing penting, sing tujuane ing pasar Amerika Serikat.

Kita cenderung yakin manawa industri iki saiki wis diwasa, lan tingkat nambah konsumsi bakal nuduhake kurva penurunan sing alon. Babagan rega produk, tren mudhun alon-alon ing taun-taun pungkasan bakal tetep ing mangsa ngarep, saengga kompetisi saya rame. Kajaba iku, jurang rega ing antarane merek beda bakal saya sithik. Uga, bakal ana fluktuasi ing wates reged.

Faktor-faktor sing nyurung tuwuhing pasar, lan menehi dorongan positif supaya berkembang ing pasar global dijlentrehake kanthi rinci.


Wektu kiriman: Mar-05-2021