Bubuk buah Noni

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

1. Jeneng produk: Bubuk buah Noni

2. Katon: Wêdakakêna coklat

3. Bagéan sing digunakake: Woh

4. Kelas: Bahan panganan

5. Jeneng Latin: Morinda Citrifolia

6. Detail Packing: 25kg / drum, 1kg / bag

(Bobot net 25kg, bobot reged 28kg; Dikemas ing karton-drum kanthi rong kantong plastik ing jero; Ukuran Drum: dhuwure 510mm, diameter 350mm)

(Bobot bersih 1kg / Bag, bobot reged 1,2kg, dikemas ing tas foil aluminium; Outer: karton kertas; Batin: lapisan dobel)

7. MOQ: 1kg / 25kg

8. Wektu utama: Kanggo dirembug

9. Kemampuan dhukungan: 5000kg saben wulan.

Katrangan

Noni wis digunakake internasional kanggo mbantu ulkus weteng, PMS, kejang menstruasi, sindrom lemes kronis, AIDS, kelainan kulit, nyuda, pencernaan, panandhang asma, depresi, diabetes, prostat saya gedhe, stroke, lsp.

Ing taun-taun pungkasan, panelitian ilmiah nuduhake Noni dadi suplemen sing luar biasa kanggo promosi kesehatan sing optimal. Kondisi umum sing ana gandhengane karo gaya urip Kulon lan masalah diet karo sirkulasi, tekanan getih lan kadar gula getih katon normal karo asupan Noni biasa.

Fungsi utama

1. Nyuda tekanan darah tinggi.

2. Nambah kesehatan sel lan fungsi kekebalan awak.

3. Aktivitas anti-tumor, duwe efek hambat kuat ing sel kanker.

4. Efek anti-lemes, ngaktifake konten glikogen duwe peningkatan sing signifikan lan nambah kapasitas olahraga awak.

5. Tumindak minangka anti-inflamasi lan antihistamin. Kurangi gejala arthritis.

6. Duwe sifat anti-bakteri sing bisa nglindhungi pencernaan lan karusakan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan