Ekstrak Raspberry

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

1. Jeneng produk: Ekstrak Raspberry

2. Spesifikasi: 1% -25% Anthocyanidins (UV), 4: 1,10: 1 20: 1

3. Katon: Wêdakakêna Violet Abang

4. Bagéan sing digunakake: Woh

5. Kelas: Bahan panganan

6. Jeneng Latin: Rubus idaeus L.

7. Detail Packing: 25kg / drum, 1kg / bag

(Bobot net 25kg, bobot reged 28kg; Dikemas ing karton-drum kanthi rong kantong plastik ing jero; Ukuran Drum: dhuwure 510mm, diameter 350mm)

(Bobot bersih 1kg / Bag, bobot reged 1,2kg, dikemas ing tas foil aluminium; Outer: karton kertas; Batin: lapisan dobel)

8. MOQ: 1kg / 25kg

9. Wektu pimpinan: Kanggo dirembugake

10. Kemampuan dhukungan: 5000kg saben wulan.

Katrangan

Pabrik bubuk raspberry Produsen jus raspberry organik bubuk raspberry raspberry Konsumsi woh-wohan sing sugih ing vitamin C mbantu awak manungsa bisa tahan resisten tumrap agen infeksi, radang kontra, lan radikal bebas sing mbebayani.  

Fungsi utama

Ekstrak jamur Maitake duwe pengaruh kanggo nyegah scurvy anemia.

Ekstrak jamur Maitake duwe efek hipertensi lan obesitas

Ekstrak jamur Maitake nduweni fungsi resistensi kanker, tumor, HIV lan AIDS.

Ekstrak jamur maitake bisa nyegah arteriosclerosis lan kedadeyan trombosis serebral. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan