Ekstrak Laut Buckthorn

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Detail Produk

1. Jeneng produk: Ekstrak Laut Buckthorn

2. Spesifikasi: 4: 1,10: 1 20: 1

3. Katon: Wêdakakêna coklat

4. Bagéan sing digunakake: Woh

5. Kelas: Bahan panganan

6. Jeneng Latin: Hippophae rhamnoides Linn.

7. Detail Packing: 25kg / drum, 1kg / bag

(Bobot net 25kg, bobot reged 28kg; Dikemas ing karton-drum kanthi rong kantong plastik ing jero; Ukuran Drum: dhuwure 510mm, diameter 350mm)

(Bobot bersih 1kg / Bag, bobot reged 1,2kg, dikemas ing tas foil aluminium; Outer: karton kertas; Batin: lapisan dobel)

8. MOQ: 1kg / 25kg

9. Wektu pimpinan: Kanggo dirembugake

10. Kemampuan dhukungan: 5000kg saben wulan.

Katrangan

Ekstrak Woh Fruktus Hippophae sing aktif duwe flavone, Isorhamnetin, myricetin, lsp. fruktus hippophae bisa nyuda lemak getih, nambah nyusut lan diastole, nolak otot jantung sing kurang getih uga arrhythmia. Mula, flavone seabuckthorn cocog kanggo aspek obat lan panganan perawatan kesehatan lan digunakake kanggo obat-obatan farmasi, panganan, produk Kesehatan lan kosmetik.

Fungsi utama

1. Ekstrak Seabuckthorn kanthi fungsi kekebalan sing luwih apik, bisa nambah sistem kardiovaskular lan anti-tumor.

2. Ekstrak Seabuckthorn bisa nolak rasa kesel, nyuda lemak getih, nolak radiasi lan ulkus, nglindhungi ati, nambah kekebalan lan liya-liyane.

3. Ekstrak Seabuckthorn nduweni fungsi kanggo ngilangi batuk, ngilangi dahak, ngilangi dispepsia, ningkatake sirkulasi getih kanthi ngilangi stasis getih.

4. Ekstrak Seabuckthorn bisa digunakake kanggo batuk kanthi sputum viscid keputihan sing akeh banget, gangguan pencernaan lan weteng, amenorea lan ecchymosis, ciloko amarga tiba.

5. Ekstrak Seabuckthorn bisa digunakake kanggo nambah mikrosirkulasi otot jantung, nyuda kapasitas konsumsi oksigen otot jantung lan nyuda inflamasi lan liya-liyane.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan